Az új rádiók szlogenjei.

Klassz Rádió: Nekem bejön

 

Neo FM: Hallgassuk meg egymást!

A Klassz rádióból pedig ezek szerint Class Rádió lett.

[UPDATE 17:51] Egyes források szerint a rádiót továbbra is Klassz-nak hívják, és tévedes a több helyen megjelent angol változat. Más források szerint a rádiónál sem tiszta még, hogy melyik elnevezést fogják használni.

A bejegyzés trackback címe:

https://neofm-klassz.blog.hu/api/trackback/id/tr211498166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boszi1961 2009.11.19. 15:11:25

A felháborodástól alig találom a szavakat ! Honnan veszik a bátorságot,hogy megszüntessenek két olyan rádiót amelyek évtizedek óta emberek millióinak volt az utitársa a szórakozása a kedvence??!!Vagy már ott tartunk,hogy baj ha az ember jól érzi magát a kedvenc rádióját hallgatva??? Szolidaritásból SOHA SOHA nem fogom hallgatni sem a Klassz sem a Neo rádiót!! Fogtok még Ti is el hallgatni,és remélem,hogy mihamarabb visszakapjuk a két kedvenc rádiót a két megszokott frekvencián!!!! Hajrá SLÁGER hajrá DANUBIUS!!! Veletek vagyunk!!!Ha tehetném az ORTT-t is kikapcsolnám ezért a döntéséért!!!

Rádió Fan 2009.11.19. 15:18:14

Mindenkinek joga van ahhoz, hogy véleménye legyen. Azért próbáljátok meg úgy megfogalmazni, hogy ne kelljen moderálni. :)

Grafter · http://grafter.blog.hu 2009.11.23. 17:42:10

A plakátok alapján én az angol elnevezésre tippelnék. A plakátokról bővebben itt olvashattok: grafter.blog.hu/2009/11/23/class_fm
süti beállítások módosítása